Tuesday, November 11, 2014

11-11-14



Assalamualaikum

Dah hampir hujung tahun baru nak berupdate kan.

ketandusan idea tapi hakikatnya malas..;p
Banyak pkara yang berlaku tahun ni.. dugaan 2014. Tunggang terbalik semua, tapi stil dapat g berjalan2..Tahun ni takde percutian jauh..semuanya domestik. Kira enjoy la, dapat gak g bercuti. tapi jimat jugak sebenarnya cuti kat domestik ni, takyah nak tukar2 duit nak kena check bila currency murah..:)

Tahun ni percutian da tamat, duk umah diam2 sampai tahun depan. btw, Air Asia ngah wat sale..hahah..ttiba terasa nak bercutikan..:p

kita bhenti dulu pasal cuti2 ni..lagi pun bukan leh beli tiket lagi pun. Sebarang pembelian online dibekukan..hahaha

nk cite pasal pejabat kita orang dah pindah,dah hampir 2 bulan. skrunk ni ofice betul2 kat belakang umah! jenguk tingkap office da nampak bangunan umah. Kuar dari pintu umah bole nampak bangunan ofice. Bahagia kan?

terus rasa makin malas nak gerak awal2 g ofice.hahaha.. dulu, kena kuar awal sebab nak kena kejar parking. Skrunk ni dah tak lagi. waktu rehat sempat lagi kalau nak balik umah, nak mkn tghr kat umah pun InsyaAllah sempat. Tapi emangnya kena masak siap2 la..:p

Ada banyak lagi nak cerita, banyak sangat. terasa mcm nak crite pasal trip pecutian..tapi nanti la dulu. kepala ngah ting tong, demam yang panjang kali ni.Rasa nak tido saja, hfully dapat sihat balik sebelum hujung minggu ni..

c again..


2 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

تاج للخدمات المنزلية said...


شركة ركن الامثل 0502644550 لخدمات التنظيف ومكافحة الحشرات ورش المبيدات وقسم خاص لتسليك المجارى وكشف تسربات المياه بالمنطقه الشرقيه
تسعى لخدمتك وتهدف لراحتك نقدم افضل عمليات التنظيف بأجود الخامات والأجهزه اتصل بنا وتمتع بأفضل
منظر مبهر من نظافة متكاملة نحن افضل شركة نظافة نؤكد التميز ونحترف الآداء شركة ركن الامثل كافضل شركة تنظيف
نقدم لكم خدماتنا متكاملة ومستواها عالي الجودة إذا أردت أن يكون مقرك متميزاً ويلاحظه زائريك وعملائك اتصل بنا
وتجد كل تحتاجه من خدمات نحن ندرب طاقمنا على أصول المهنة وكيفية استخدام المعدات والمواد ونعمل بجد واجتهاد لنضمن لك خدمة راقية.


شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تنظيف مجالس وكنب بالدمام
شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة كشف تسربات المياه بالخبر
شركة كشف تسربات المياه بسيهات وراس تنورة
شركة كشف تسربات المياه بالاحساء
شركة المثالية للتنظيف بالدمام