Tuesday, October 11, 2011

Padi ~cyberjaya

Hello ChenTa!!

owh lamer gler tak wat entri pasal makan2 ni kan..hohoh..sebab utamanya rasa sangat da malas nak amik pic makanan...hahaha, coz tak nak ada pic makanan kat hp lagi nanti terliur lak bila tgk pic makanan tu..hohoh..kan kata nak berbelanja secara minimum la ni..:p

Tapi, hakikatnya..tiap hari godek blog yang ad pic makanannnnn..:))

kali ni nak wat  post pasal tempat makan, kat Padi House Cyberjaya..hoho, walau pun da lama kita g tapi ari ni baru nak upload..hoho..ini tempat ke-2 yang kita selalu g kalau ke nak cari makan kat Cyber..yang 1st harus la Old Town,,owh, sebelah kedai je pun..:))

masa ni g berdating berdua jer ngan bdk ofice kan, jadik makanan pun harus la ad 2 gak kan..hoho..oder nasi goreng ngan nasik ayam thai kot..tak berapa nak ingat laa..huhu..sori laa yer..portion dia sangat banyak, nak2 nasi goreng tu..seriyes leh makan utk dua orang, harga pun kira reasonable la..murah gak okiess bbanding dengan harga makann kat cni..huhuh

 ~for her~

~me~

Enchik Ice Lemon Tea yang syedaapp..hoho..da jadik mcm tabiat lak, tiap kali makan cni harus oder air ni..huhuh



Finally....:)


dari pandangan sudut kami..hohoh..saje je kan nak amik gamba orang tu..hahahaa..



p.s : terasa nak makan lasagna..tapi tekak da rasa sebu..huhuhuhu


XOXOXO
Cik Lien