Monday, September 19, 2011

19.9.11~ KUPINANG KAU DENGAN BISMILLAH :))

hello chenta!!!

hohoh..lama gler tak berupdate ini blog..da  sebulan blog ini tidak berupdate, rasanya da banyak sawang kat ini blog..hohoho..;p

skrunk ni tengah amik feel mau update ini blog..hoho...amik feel sambil layan lagu ni..lalalalalaaa...:)




p.s : luper lakssss, selaaaamaaat hari raya semuaaa..hoho, dah nak ujung baru nak wish..tapi tak kisah la kan, raya kan sebulan..:))


p.s.s : lagi 3 minggu sebelum ad short trip..hohoho..da ad lagi 5 months bfore long tripsss..hohohoho..


p.s.s.sssss: Airasia Ad wat sale lagi skrunk ni utk travel bulan 1- 3 tahun depan..sila grab cepat2..lalalallaa..



XOXOXO
Cik Lien





2 comments:

d.O.n.A.t said...

tajuk entri memang suspen sungguh.. hihi

DeYN-XP said...

Saya suka lagu ni...nice blog wak...hehehe..
komenpost terbaru saya Software
Untuk Mengambil Gambar Screen Windows