Tuesday, July 5, 2011

Ohhh..encHik PtPtN

HeLLo chenTa!!

tak faham tau..sangat tak faham..

Hari tu kan cbuk pasal kena isi form perakuan pinjaman pendidikan. Kita pun isi la kan, da namanya keje makan gaji kan..

Pastu da alang2 n rasa mcm malas gler da nak fikirkan pasal pinjaman ni, kita pun decide nak setlekan je loan tu..da tinggal ckit je lagi kan..owh, bersemangat okies..la tu jugak kita g isi form permohonan penyata baki untuk pembayaran balik..itu last 2 week punya crite yer..

Dan minggu lepas kita kol la, tanya bila nak dapat penyata tu..hoh, tengah bersemangat nak setlekan loan tu kan..n then dia kata 'da dapat form permohonan tu dan penyata tu akan dapat dalam masa 7 hari bekerja'.

Dah dia kata mcm gtu, maknanya ok la kan..kira form kita tu da sampai kat sana..tapi masalahnya, ari ni da masuk 2 minggu lorr...ape cer??

nanti ilang semangat nak membayar, mcm mana???

Mana la tau, kalau kita terguna duit tu untuk benda len ker..huhuhu..

Sapa nak btanggungjawab..hehehe, kita jugak kan..huhuh


p.s : assignment da siaap..hoyeyy..hoyeyy..tapi slide tak wat lagi..hohoh..sangat malassss..^_^

XOXOXO
Cik Lien 

2 comments:

ummiaqeef said...

fuyoo nak bayar habis tu..bayarkan kite skali boleh? hehehe

lien said...

bayarkan kamu punya..bole jer..bank in kan dulu duit kat kita..hahaha