Monday, June 20, 2011

Kerana enChiK Coffee Bean

HeLLo ChenTa!!


Semalam g KLIA..de reason is nk cari WiFi utk wat assignment..hahaha..Jauh gler kan nak cari Wifi..mcm la kat area sini takde..huhu

Tapi alasan yang sebetulnya, sebab nak g Coffee Bean!! Sanggup kan..:)

Kat area sini kan takde C.bean, jadik gigih la kita mencari sampai ke KLIA..Pelik la, kenapa C.Bean ni takde kat Alamanda ker..kat IOI ker..huh, dia orang tak terasa nak wat kat ctu ker?

Dahla masa nak g ERL, tersalah nek bus!! Hancuss betul, janji ngan C.P.E kul 11 am kat Sentral..so dlm kul 10 smthing tu kita da kena tggu bus nak g sana.Owh, tapi kecewa bangat okiess, hampir 1 jam takde bus nak ke sana!!

sangat menci tau.. pastu tiba2 muncul bus yg ad signage ke sentral, dengan senang hatinya nek la bus tu, coz dia kata memang g sentral. Tapi hakikatnya, dia bawak kita orang berpusing!!! owhh..sangat suka hati coz dapat 'tour' percuma..senyumm...senyummm:))

1 Jam dlm bus baru sampai sentral, bahagia rasanya kan..dengan perut lapar tahap, memang rasa sangat bahagia..T_T

Sampai Sentral, train baru lepas. Ohhh my goshhh!! memang dugaan sungguh nak jumpa Coffee Bean ni..

Sampai KLIA harus cari makanan dulu, nasib jumpa Secret..bole alas perut sambil berwifi dan wat assignment. Lepak kat 2 jam kat ctu tapi assignment tak siap2..hahaha, coz banyak makan dari wat keje..mcm mana??:))

Tapi cake choclate chess tu sedap..:p

Berpusing satu KLIA pasal nak cari C.Bean, ruper2nya dia kat satelite building kan. huh, kecewa...coz tak tahu nak p mcm mana kat building tu..ade uncle tourist tu kata kita kena naik aero train utk ke sana coz dia kat C11 - C17..sedey...sedeyyy...utk ubat kesedihan p lepak kat menara tinjau. Kira kapal terbang berlepas..bole??huhuhu..takde keje sangat kan!!


Sangat kecewa!! sampai muka da jadik 'biru'..terus rasa nak balik, tapi membe tak bagi, coz dia kata jangan memain ngan 'coffee'..kalau terasa nak minum, kena cari gak sampai dapat. Masa tu gak terus cari McD, cari coffee..bole? Siap amik large lagi tau..

Dah nasib kan!!tak dapat Coffee Bean, coffee McD pun jadik la..sobb..sobbbssss....


XOXOXO
Cik Lien 

1 comment:

d.O.n.A.t said...

aah la. baru perasan. putrajaya ada starbuck je..